Dostava: 20 kn | 30 kn | 50 kn  Kamion dostave

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn  Besplatna dostava

Plaćanje: pouzećem | m-bankarstvom | karticama  Sigurno plaćanje

Mogućnost kupovine bez registracije  Registracija

Program lojalnosti za registrirane korisnike  Program lojalnosti

Follow us
Šest razloga zašto kupovati online
Zašto kupiti odjeću na webu?

 Kako bismo smanjili sumnjičavost prema online kupovini odlučili smo vam navesti nekoliko razloga zašto kupovati preko interneta:

1.    Ušteda vremena

2.    Kupovina bez stresa

3.    Lakše uočavanje akcija

4.    Dostava na vašu adresu

5.    Jeftinije nego u dućanima

6.    Komentari drugih kupaca

Ušteda vremena

Nakon svih vaših poslovnih i drugih obaveza rijetko kad imate dovoljno vremena za sebe, a kada ga i imate želja vam je iskoristiti slobodno vrijeme što je bolje moguće. Online trgovina vam omogućava da u kratkom vremenskom razdoblju obavite kupovinu na kakve bi možda u nekom dućanu ili većem shopping centru potrošili sate. Zamislite da ste vi u svakom dućanu jedini kupac, da nema drugih ljudi i onih dosadnih čekanja na blagajnama. Upravo takav osjećaj možete imate i kupnjom preko web trgovina i to upravo iz svojeg naslonjača.

Kupovina bez stresa

Živciraju te radnici u dućanu i njihovo „uvaljivanje“ proizvoda na akcijama ili te možda živciraju ostali kupci na blagajnama? To su samo neki od razloga za stres i ometanje u tvojoj kupovini. Web trgovina je savršena stvar ako želiš izbjeći nepotrebno živciranje. Nema „uvaljivanja“ proizvoda od strane trgovaca, a i nema gužvi na blagajnama. U par klikova mišom dolaziš sam do stvari koje te zanimaju, a i ne moraš gledati druge ljude ispred sebe u redu na blagajnama.

Lakše uočavanje akcija

Danas kada na svakom koraku gledate u izlog nekog dućana, teško je pratiti sve akcijske ponude i sniženja koja su često prikazana samo da bi privukla kupce. Na web trgovini je jasno označeno što je na akciji, koliko dugo, a i nema razbijanja glave s postocima zato što u svakom slučaju piše koliko iznosi cijena s akcijom.

Dostava na vašu adresu

Jedna velika prednost online kupnje je upravo dostava na vašu adresu ili bilo koju drugu adresu. Nemate problema s teškim vrećicama i nošenjem istih. Neke web trgovine imaju opciju zaprimanja robe u svojim dućanima ili skladištima, ali ne vidim razlog zašto bi trošili vrijeme na odlazak po to. Ono što naručite iz svog doma možete i dočekati u svom domu.

Jeftinije nego u dućanima

Proizvode koje tražite sigurno možete pronaći jeftinije nego u nekom dućanu. Razlog je taj da na internetu imate puno veći pristup informacijama i pristup puno većem izboru istih proizvoda nego u dućanu.
Kada raspolažete tolikom količinom informacija u kratkom vremenu lakše možete usporediti cijene i odabrati ono jeftinije. Danas postoje i internet sustavi koji već sami uspoređuju cijene za vas pa vam preporučam da ih koristite, a također najvjerniji i najbrži kupci uvijek dobe određene nagrade i popuste. 

Komentari drugih kupaca

Većina internet trgovina ima mogućnost pisanja komentara kupaca, pa tako i naša. Za svaki proizvod dostupna su iskustva ostalih kupaca. Sve što je potrebno je registrirati vlastiti račun na webshopu i spremni ste za ostavljanje svojih ocjena i komentara na kojima smo jako zahvalni te ćemo svakoj recenziji obratiti pažnju. Zapamtite, najvjerniji kupci su uvijek nagrađeni.

Zašto kupiti odjeću baš na webu?


Sve navedene prednosti vrijede općenito za sve proizvode (hrana, tehnologija, itd.), ali i za odjeću. No za internet trgovinu odjećom vrijedi još nekoliko dodatnih stvari. Roba koju kupujete stiže iz skladišta i možete biti sigurno da ju nitko nije isprobavao, niti nosio prije vas. Ukoliko se bojite za veličinu nekog odjevnog predmeta svaka internet trgovina, pa tako i naša vam je spremna odgovoriti na sva dodatna pitanja o mjerama. Velika prednost može biti i slika modela sa željenim odjevnim predmetom, a to u dućanima nemate priliku vidjeti. Važno je i napomenuti da svaki odjevnim predmet ima opis s informacijama i čitko navedeno sastav proizvoda pa se ne morate mučiti s čitanjem sitnih slova na deklaracijama.

 

#AmarilliBlog #ostanidoma #stayhome #staysafe

Prijavi se to leave a comment
Klikom do prijevare ili sigurne kupnje iz udobnosti svoga doma?
Kako prepoznati sigurnu web trgovinu?