Dostava: 20 kn | 30 kn | 50 kn  Kamion dostave

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn  Besplatna dostava

Plaćanje: pouzećem | m-bankarstvom | karticama  Sigurno plaćanje

Mogućnost kupovine bez registracije  Registracija

Program lojalnosti za registrirane korisnike  Program lojalnosti

Amarilli logo

Načini plaćanja

NARUDŽBA I TRENUTAK SKLAPANJA UGOVORA
Proizvodi se naručuju elektronskim putem, a proizvod može naručiti registrirani korisnik i neregistrirani korisnik - gost. Registracija se vrši kreiranjem korisničkog računa. Registracija je besplatna. Prilikom registracije Korisnik kreira korisničko ime i zaporku. Korisnik je odgovoran za sve radnje i narudžbe izvršene pod njegovim korisničkim imenom.
Registrirani korisnik/kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije i kupovine. Neregistrirani korisnik također može naručivati proizvode na način da ispuni tražene podatke i izvrši narudžbu.
Proizvod se naručuje putem košarice. Kada Kupac izvrši narudžbu Ugovor je sklopljen, te će Amarilli internet trgovina e-mail porukom obavijestiti Kupca o sklapanju Ugovora dostavom Potvrde o narudžbi putem e-pošte. Potvrda narudžbe sadržava informacije o narudžbi, adresi isporuke, načinu plaćanja, cijeni/cijenama, kontakt-podacima Amarilli internet trgovine te druge podatke sukladno Zakonu. Uz potvrdu narudžbe Kupcu će biti dostavljeni i Opći uvjeti poslovanja Internet trgovine te Obavijest o pravu na jednostrani raskid ugovora čiji je sastavni dio Obrazac o pravu na jednostrani raskid ugovora te prihvaćanjem ovih Uvjeta Kupac daje izričitu suglasnost da mu se Opći uvjeti poslovanja i Obavijest o pravu na jednostrani raskid ugovora čiji je sastavni dio Obrazac o pravu na jednostrani raskid Ugovora dostave na navedeni način tj. elektroničkom poštom.
Nakon slanja potvrde o narudžbi Kupac može mijenjati narudžbu isključivo putem kontaktiranja Službe za kupce na mail: webshop@amarilli.hr
Na Amarilli internet trgovini Kupac može platiti svoju narudžbu klikom na „Kupi“. U košarici će tada vidjeti ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima usluga dostave)
Amarilli internet trgovina će isporučiti proizvode Kupcu u naručenoj količini ako su isti na raspolaganju.
U slučaju da Amarilli internet trgovina nije u mogućnosti isporučiti određeni proizvod u predviđenom roku zato što naručenog proizvoda nema u skladištu ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, Amarilli internet trgovina će pismeno, dostavom Obavijesti o kašnjenju isporuke naručene robe putem elektroničke pošte obavijestiti Kupca, koji može otkazati narudžbu proizvoda ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke.
Ukoliko Kupac odluči otkazati narudžbu proizvoda, Amarilli internet trgovina će Kupcu vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 14 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na slijedeće načine:
Naručene proizvode i usluge kupac može platiti na jedan od sljedećih načina:

  1. pouzećem

  2. kreditnim i debitnim karticama: MasterCard, Maestro, VISA, Diners, putem Corvus Pay sustava
             

  3. Internet bankarstvom ili općom uplatnicom/virmanom


(podaci za uplatu: Amarilli, Križevačka ulica 16, 48268 Gornja Rijeka, IBAN: HR4424020061140371006)
Kupac plaća svoju narudžbu klikom na “Kupi”. Kupac tada u svojoj košarici vidi ukupan iznos kupovine (s uračunatim troškovima dostave proizvoda ukoliko je odabrao navedene usluge).

IZJAVA O SIGURNOSTI PLAĆANJA


Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!