Dostava: 20 kn | 30 kn | 50 kn  Kamion dostave

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kn  Besplatna dostava

Plaćanje: pouzećem | m-bankarstvom | karticama  Sigurno plaćanje

Mogućnost kupovine bez registracije  Registracija

Program lojalnosti za registrirane korisnike  Program lojalnosti

Follow us

Ovo je

Naša priča

Amarilli ste Vi!

Naša ljubav prema ručnom radu i Vaš doprinos pri dizajnu izgradili su Amarilli. Svoju strast prema pletenju, šivanju, rezanju i lijepljenju željeli smo podijeliti s Vama kako bismo Vam pružili unikatne proizvode prema Vašem dizajnu! Tako je 2019. cijela obitelj krenula u životnu avanturu i osnovan je Amarilli, obrt koji proizvodi rukotvorine i pruža uslugu internet prodaje svojih, ali i rukotvorina drugih malih hrvatskih proizvođača. Zajedno smo kao obitelj stvorili pozitivnu atmosferu koju ste Vi prepoznali i pružili nam svoje povjerenje. Kako bismo opravdali Vaše povjerenje svatko je zadužen za svoj dio posla što uključuje dizajn, izradu, zaprimanje i dostavljanje proizvoda, vođenje i uređenje web stranice i društvenih mreža te ostalih obaveza vezanih uz poslovanje. Sve s ciljem stvaranja zadovoljnog kupca!

+40k
Varijanti proizvoda
+20km
Upletene špage i konca
+500k
Ispletenih čvorova
5
Ljudi u timu

Hrvatsko, prirodno, ekološki prihvatljivo

Želja nam je stvoriti unikatne proizvode iznimne kvalitete izrađene od hrvatskih materijala prirodnog porijekla ili s mogućnošću recikliranja kako bismo podržali politiku održivog razvoja i u što većoj mjeri spriječili negativan utjecaj na okoliš. Korištenjem materijala proizvedenih u Hrvatskoj potičemo male poduzetnike na razvoj svog poslovanja i smanjenje zagađenja prirode te stvaramo u potpunosti hrvatski proizvod.

Saznaj više

Pomažemo hrvatskim proizvođačima

U cilju stvaranja svijesti o zahtjevnosti i jedinstvenosti ručnog rada, kvalitete hrvatskih proizvoda i marljivosti hrvatskih poduzetnika odlučili smo svoju internet trgovinu otvoriti i za ostale hrvatske proizvođače rukotvorina i sličnih proizvoda. Zato pozivamo sve proizvođače da nam se obrate na webshop@amarilli.hr kako bismo njihove proizvode pokazali svijetu!

Prijavi se kao proizvođač

Ponosni član eCommerce Hrvatska

Od 2020. godine smo ponosni član udruge eCommerce Hrvatska koja okuplja najveće hrvatske internet trgovine s ciljem informiranje, educiranja i razmjene iskustava internet trgovaca i ostalih koji sudjeluju u procesu izrade, provedbe i promocije internet trgovine.

Kao član udruge eCommerce Hrvatska, Amarilli je priznata kao sigurna i kvalitetna internet trgovina.

Saznaj više o udruzi

Želiš reciklirati svoju torbu?

Poslikaj torbu, javi nam se i pošalji ju k nama, a mi ćemo tvoju torbu rasplesti i špage reciklirati, a tebi ćemo poslati novu torbu po tvojoj želji!

Recikliraj torbu!