Amarilli logo

Politika privatnosti

AMARILLI, obrt za trgovinu, vl. Melita Berend ("Tvrtka", "mi", "nas", "naša")pridaje osobitu pozornost zaštiti vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s ovom obavijesti o privatnosti ili našom praksom u vezi s vašim osobnim podacima, kontaktirajte nas na webshop@amarilli.hr.

Kada posjetite našu web stranicu https://www.amarilli.hr ("Web stranica") i općenito, koristite bilo koju od naših usluga ("Usluge", koje uključuju Web stranicu), cijenimo vaše povjerenje prilikom dijeljenja vaših osobnih podataka. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U ovoj obavijesti o privatnosti nastojimo vam na najjasniji mogući način objasniti koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Nadamo se da ćete uzeti malo vremena da ga pažljivo pročitate jer je to važno. Ako postoje neki uvjeti u ovoj obavijesti o privatnosti s kojima se ne slažete, molimo vas da odmah prekinete upotrebu naših Usluga.

Ova se obavijest o privatnosti odnosi na sve podatke prikupljene putem naših Usluga (koje, kao što je gore opisano, uključuje i našu web stranicu), kao i na sve povezane usluge, prodaju, marketing ili događaje.

Molimo pažljivo pročitajte ovu obavijest o privatnosti jer će vam pomoći da razumijete što radimo s podacima koje prikupljamo.

SADRŽAJ
1.       Koje informacije prikupljamo?
2.       Kako koristimo vaše informacije?
3.       Hoće li se vaši podaci dijeliti s kime?
4.       S kime će se podijeliti vaši podaci?
5.       Koristimo li kolačiće i ostale tehnologije praćenja?
6.
       Kako postupamo s vašim prijavama pomoću društvenih mreža?
7.       Koliko dugo čuvamo vaše podatke?
8.       Jesu li vaši osobni podatci sigurni?
9.       Prikupljamo li informacije od maloljetnih osoba?
10.   Koja su vaša prava na privatnost?
11.   Kontrole značajka koje ne smijemo pratiti
12.   Ažuriramo li politiku privatnosti?
13.   Kako nam se možete obratiti vezano uz politiku privatnosti?
14.   Kako možete pregledati, ažurirati ili brisati podatke koje prikupljamo od vas?

1. Koje informacije prikupljamo?

Osobni podaci koje nam otkrivate.

Ukratko: prikupljamo osobne podatke koje nam pružate.

Prikupljamo osobne podatke koje nam dobrovoljno pružate prilikom registracije na web mjestu, izražavate interes za dobivanje podataka o nama ili našim proizvodima i uslugama, kada sudjelujete u aktivnostima na web mjestu (na primjer, objavljivanjem poruka na našim mrežnim forumima) ili na neki drugi način kada nas kontaktirate.

Osobni podaci koje prikupljamo ovise o kontekstu vaše interakcije s nama i web stranicom, odabirom koji donosite te proizvodima i značajkama koje koristite. Osobni podaci koje prikupljamo mogu uključivati sljedeće:

Osobne podatke koje ste nam pružili. Prikupljamo imena; brojeve telefona; email adrese; poštanske adrese; adrese za naplatu i druge slične informacije.

Podaci o plaćanju. Možemo prikupiti podatke potrebne za obradu vaše uplate ako kupujete, kao što je broj vašeg platnog instrumenta (kao što je broj kreditne kartice) i sigurnosni kod povezan s vašim instrumentom plaćanja. Sve podatke o plaćanju pohranjuje CorvusPay i odgovara za njihovu sigurnost. Njihovu Politiku privatnosti možete pronaći ovdje: https://www.corvuspay.com/politika-zastite-osobnih-podataka/.

Podaci za prijavu na društvene mreže. Možemo vam pružiti mogućnost da se registrirate kod nas koristeći podatke o vašem postojećem računu na društvenim mrežama, kao što su vaš Facebook, Twitter ili drugi račun na društvenim mrežama. Ako se odlučite registrirati na ovaj način, prikupit ćemo Informacije opisane u odjeljku pod nazivom " Kako postupamo s vašim prijavama pomoću društvenih mreža?" u nastavku.

Svi osobni podaci koje nam pružate moraju biti istiniti, cjeloviti i točni te nas morate obavijestiti o svim promjenama svojih osobnih podataka.

Podaci se prikupljaju automatski.

Ukratko: Neke se informacije, poput adrese internetskog protokola (IP) i / ili značajke preglednika i uređaja, automatski prikupljaju kada posjetite našu web stranicu.

Automatski prikupljamo određene podatke kada posjetite, koristite ili se krećete web stranicom. Ovi podaci ne otkrivaju vaš određeni identitet (poput vašeg imena ili podataka o kontaktu), ali mogu uključivati podatke o uređaju i upotrebi, kao što su vaša IP adresa, značajke preglednika i uređaja, operativni sustav, jezične postavke, URL-ovi koji se odnose na podatke, naziv uređaja, država, mjesto, informacije o tome kako i kada koristite našu web stranicu i ostale tehničke informacije. Ovi su podaci prvenstveno potrebni za održavanje sigurnosti i rada naše web stranice te za našu internu analitiku i izvještavanje.

Kao i mnoge tvrtke, i mi prikupljamo informacije putem kolačića i sličnih tehnologija.

Podaci koje prikupljamo uključuju:

Podaci upotrebe. Podaci upotrebe povezani su sa uslugom, dijagnostikom, korištenjem i podacima o izvedbi koje naši poslužitelji automatski prikupljaju kada pristupite ili koristite našu web stranicu i koje bilježimo u zapisnik Ovisno o načinu na koji komunicirate s nama, ovi podaci zapsinika mogu sadržavati vašu IP adresu, podatke o uređaju, vrstu i postavke preglednika i podatke o vašoj aktivnosti na web mjestu (kao što su datumski / vremenski žigovi povezani s vašom uporabom, pregledane stranice i datoteke, pretraživanja i druge radnje koje poduzimate, poput značajki koje upotrebljavate), informacije o događajima uređaja (poput aktivnosti sustava, izvješća o pogreškama i hardverske postavke).

Podaci o uređaju. Prikupljamo podatke o uređaju kao što su podaci o vašem računalu, telefonu, tabletu ili drugom uređaju koji koristite za pristup web mjestu. Ovisno o korištenom uređaju, podaci ovog uređaja mogu sadržavati informacije poput vaše IP adrese (ili proxy poslužitelja), identifikacijskih brojeva uređaja i aplikacija, lokacije, vrste preglednika, modela hardvera, Davatelja internetskih usluga i / ili mobilnog operatera, operativnog sustav i konfiguracija sustava informacija.

Podaci o lokaciji. Prikupljamo podatke o lokaciji, kao što su podaci o lokaciji vašeg uređaja, koji mogu biti precizni ili neprecizni. Koliko podataka prikupljamo ovisi o vrsti i postavkama uređaja koji koristite za pristup web mjestu. Na primjer, možemo koristiti GPS i druge tehnologije za prikupljanje podataka o geolokaciji koji nam govore vaše trenutno mjesto (na temelju vaše IP adrese). Možete onemogućiti da nam dopuštate prikupljanje tih podataka odbijanjem pristupa informacijama ili onemogućavanjem vaših postavki lokacije na uređaju. Međutim, imajte na umu da ako odlučite odjaviti se, možda nećete moći koristiti određene aspekte Usluga.

2. Kako koristimo vaše informacije?

Ukratko: Vaše podatke obrađujemo u svrhe zasnovane na legitimnim poslovnim interesima, ispunjavanju našeg ugovora s vama, poštivanju naših zakonskih obveza i / ili vašem pristanku.

Osobne podatke prikupljene putem naše web stranice koristimo u razne poslovne svrhe opisane u nastavku. U te svrhe obrađujemo vaše osobne podatke oslanjajući se na naše legitimne poslovne interese, kako bismo s vama sklopili ili izvršili ugovor, uz vaš pristanak i / ili u skladu s našim zakonskim obvezama. Uz svaku dolje navedenu svrhu naznačujemo konkretne razloge obrade na koje se oslanjamo.

Koristimo podatke koje prikupljamo ili primamo:

Da bi se olakšalo stvaranje računa i postupak prijave. Ako odlučite povezati svoj račun s nama s računom treće strane (kao što je vaš Google ili Facebook račun), koristimo podatke koje ste nam dopustili da prikupimo od tih trećih strana kako bismo olakšali stvaranje računa i postupak prijave za obavljanje ugovor. Pogledajte donji odjeljak pod naslovom " Kako postupamo s vašim prijavama pomoću društvenih mreža?" za daljnje informacije.

Za postavljanje svjedočenja. Na našoj web stranici objavljujemo izjave koje mogu sadržavati osobne podatke. Prije objavljivanja izjave, dobit ćemo vaš pristanak za upotrebu vašeg imena i sadržaja izjave. Ako želite ažurirati ili izbrisati svoju izjavu, kontaktirajte nas na webshop@amarilli.hr i obavezno navedite svoje ime, mjesto svjedočenja i kontakt podatke.

Da bismo zatražili povratne informacije. Vaše podatke možemo koristiti za traženje povratnih informacija i kontaktiranje s vama u vezi korištenja naše web stranice.

Omogućiti komunikaciju između korisnika. Vaše podatke možemo koristiti kako bismo omogućili komunikaciju između korisnika uz pristanak svakog korisnika.

Za upravljanje korisničkim računima. Vaše podatke možemo koristiti u svrhu upravljanja vašim korisničkim računom i održavanja ispravnog stanja.

Da vam pošaljemo administrativne podatke. Vaše osobne podatke možemo koristiti za slanje podataka o proizvodu, usluzi i novim značajkama i / ili informacijama o promjenama naših uvjeta i pravila.

Da bismo zaštitili naše Usluge. Vaše podatke možemo koristiti kao dio naših napora da našu web stranicu zaštitimo (na primjer, za nadzor i prevenciju prijevara).

Da bismo izvršili naše uvjete i politike u poslovne svrhe, u skladu sa zakonskim i regulatornim zahtjevima ili u vezi s našim ugovorom.

Odgovoriti na pravne zahtjeve i spriječiti štetu. Ako primimo sudski poziv ili drugi pravni zahtjev, možda ćemo trebati pregledati podatke koje posjedujemo kako bismo utvrdili kako odgovoriti.

Popunjavanje i upravljanje vašim narudžbama. Vaše podatke možemo koristiti za popunjavanje i upravljanje vašim narudžbama, plaćanjima, povratima i razmjenama putem web stranice

Za dostavu i olakšano pružanje usluga korisniku. Vaše podatke možemo koristiti za pružanje tražene usluge.

Da bismo odgovorili na upite korisnika / ponudili podršku korisnicima. Vaše podatke možemo koristiti za odgovaranje na vaše upite i rješavanje svih potencijalnih problema koje biste mogli imati kod upotrebe naših usluga. \

Da vam pošaljemo marketinške i promotivne materijale. Mi i / ili naši nezavisni marketinški partneri možemo koristiti osobne podatke koje nam šaljete u svoje marketinške svrhe, ako je to u skladu s vašim marketinškim preferencijama. Na primjer, kada izražavate interes za dobivanjem podataka o nama ili našoj web stranici, pretplaćujete se na marketinške liste ili nas kontaktirate na neki drugi način, prikupit ćemo osobne podatke od vas. U bilo kojem trenutku možete isključiti našu marketinšku e-poštu (pogledajte " Koja su vaša prava na privatnost?" u nastavku).

Za isporuku ciljanih oglasa prema vama. Vaše podatke možemo koristiti za razvoj i prikazivanje personaliziranog sadržaja i oglašavanja (i suradnje s trećim stranama koje to čine) prilagođene vašim interesima i / ili lokaciji i za mjerenje njegove učinkovitosti.

U ostale poslovne svrhe. Vaše podatke možemo koristiti u druge poslovne svrhe, poput analize podataka, identificiranja trendova korištenja, utvrđivanja učinkovitosti naših promotivnih kampanja te za procjenu i poboljšanje naše web stranice, proizvoda, marketinga i vašeg iskustva. Te podatke možemo koristiti i pohranjivati u skupnom i anonimnom obliku tako da nisu povezani s pojedinačnim krajnjim korisnicima i ne uključuju osobne podatke. Nećemo koristiti osobne podatke koji vas mogu identificirati bez vašeg pristanka.

3. Hoće li se vaši podaci dijeliti s kime?

Ukratko: Informacije dijelimo samo uz vaš pristanak, radi poštivanja zakona, pružanja usluga, zaštite vaših prava ili ispunjavanja poslovnih obveza.

Vaše podatke koje posjedujemo možemo obrađivati ili dijeliti na temelju slijedeće pravne osnove:

Pristanak: Vaše podatke možemo obraditi ako ste nam dali poseban pristanak za korištenje vaših osobnih podataka u određenu svrhu.

Legitimni interesi: Vaše podatke možemo obrađivati kada je to opravdano potrebno za postizanje naših legitimnih poslovnih interesa.

Izvršenje ugovora: Ako smo s vama sklopili ugovor, možemo obrađivati vaše osobne podatke kako bismo ispunili uvjete našeg ugovora.

Pravne obveze: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje to zakonski moramo učiniti kako bismo se pridržavali mjerodavnog zakona, vladinih zahtjeva, sudskog postupka, sudskog naloga ili pravnog postupka, kao što je odgovor na sudski nalog ili sudski poziv (uključujući kao odgovor javnim vlastima da ispune zahtjeve nacionalne sigurnosti ili provođenja zakona).

Vitalni interesi: Vaše podatke možemo otkriti tamo gdje smatramo da je potrebno istražiti, spriječiti ili poduzeti mjere u vezi s potencijalnim kršenjem naših pravila, sumnjom na prijevaru, situacijama koje uključuju potencijalne prijetnje sigurnosti bilo koje osobe i nezakonitim radnjama ili kao dokaz u parnica u koju smo uključeni.

Točnije, možda ćemo trebati obraditi vaše podatke ili podijeliti vaše osobne podatke u sljedećim situacijama:

Poslovni prijenosi. Možemo podijeliti ili prenijeti vaše podatke u vezi ili tijekom pregovora o bilo kojem spajanju, prodaji imovine tvrtke, financiranju ili stjecanju cijelog ili dijela našeg poslovanja drugoj tvrtki.

Dobavljači, savjetnici i drugi treći pružatelji usluga. Vaše podatke možemo dijeliti s nezavisnim dobavljačima, pružateljima usluga, dobavljačima ili agentima koji pružaju usluge za nas ili u naše ime i za taj posao trebaju pristup takvim informacijama. Primjeri uključuju: obradu plaćanja, analizu podataka, dostavu e-pošte, usluge hostinga, korisničku uslugu i marketinške napore. Odabranim trećim stranama možemo dopustiti upotrebu tehnologije praćenja na web mjestu, koja će im omogućiti da u naše ime prikupljaju podatke o tome kako s vremenom komunicirate s našim web mjestom. Te se informacije mogu koristiti za, između ostalog, analizu i praćenje podataka, određivanje popularnosti određenog sadržaja, stranica ili značajki i bolje razumijevanje mrežnih aktivnosti. Ako nije opisano u ovoj obavijesti, ne dijelimo, prodajemo, iznajmljujemo ili trgujemo bilo kojim vašim podacima s trećim stranama u njihove promotivne svrhe. Imamo sklopljene ugovore s našim obrađivačima podataka koji su stvoreni kako bi zaštitili vaše osobne podatke. To znači da oni ne mogu učiniti ništa s vašim osobnim podacima, osim ako im to nismo naredili. Oni također neće dijeliti vaše osobne podatke ni s jednom organizacijom osim s nama. Također se obvezuju zaštititi podatke koje posjeduju u naše ime i zadržati ih tijekom razdoblja koje mi uputimo.

Poslovni partneri. Vaše podatke možemo podijeliti s našim poslovnim partnerima kako bismo vam ponudili određene proizvode, usluge ili promocije.

Ostali korisnici. Kada dijelite osobne podatke (na primjer, objavljivanjem komentara, doprinosa ili drugog sadržaja na web mjestu) ili na drugi način komunicirate s javnim područjima web mjesta, takvi osobni podaci mogu biti pregledani od svih korisnika i mogu biti javno dostupni izvan web mjesta u vječnost. Ako komunicirate s drugim korisnicima naše web stranice i registrirate se za našu web stranicu putem društvene mreže (kao što je Facebook), vaši će kontakti na društvenoj mreži vidjeti vaše ime, fotografiju profila i opise vaših aktivnosti. Slično tome, drugi će korisnici moći vidjeti opise vaših aktivnosti, komunicirati s vama unutar naše web stranice i vidjeti vaš profil.

4. S kim će se podijeliti vaši podaci?

Ukratko: Informacije dijelimo samo sa sljedećim trećim stranama.

Vaše podatke dijelimo i otkrivamo samo sa sljedećim trećim stranama. Kategorizirali smo svaku stranu kako biste mogli lako razumjeti svrhu naših praksi prikupljanja i obrade podataka. Ako smo obradili vaše podatke na temelju vašeg pristanka i želite povući svoj pristanak, kontaktirajte nas koristeći kontakt podatke navedene u donjem odjeljku pod nazivom " Kako nam se možete obratiti vezano uz politiku privatnosti".

·         Oglašavanje, izravni marketing i generacija Lead-ova
Facebook Audience Network, Google Ads

·         Omogućite korisnicima povezivanje sa svojim računima trećih strana
Google račun

·         Komunikacija s korisnicima
Facebook chat korisnika

·         Optimizacija sadržaja
Google Fonts, Instagram embed, Google Calendar widget i YouTube video embed

·         Račun i naplata
CorvusPay

·         Retargeting platforme
Facebook prilagođena publika, Facebook remarketing, Google Ads remarketing i Google Analytics remarketing

·         Dijeljenje i oglašavanje putem društvenih medija
Facebook oglašavanje, Facebook društveni dodaci, Instagram oglašavanje i YouTube društveni dodaci

·         Registracija i provjera autentičnosti korisničkog računa
Google OAuth 2.0

·         Komentiranje korisnika i forumi
Facebook komentari

·         Web i mobilna analitika
Praćenje konverzija na Facebook oglasima, Facebook Analytics, Google Analytics, Google Ads i Google Tag Manager

·         Web hosting
E-sustavi

·         Testiranje web stranica
Googleov alat za optimizaciju web stranica

5. Koristimo li kolačiće i ostale tehnologije praćenja?

Ukratko: Za prikupljanje i pohranu vaših podataka možemo koristiti kolačiće i druge tehnologije praćenja.

Za pristup informacijama ili njihovo pohranjivanje možemo koristiti kolačiće i slične tehnologije praćenja (poput web beacon i piksela). Konkretne informacije o tome kako koristimo takve tehnologije i kako možete odbiti određene kolačiće navedene su u našoj Obavijesti o kolačićima.

 

6. Kako postupamo s vašim prijavama pomoću društvenih mreža?

Ukratko: Ako se odlučite registrirati ili prijaviti na naše usluge pomoću računa društvenih mreža, možda ćemo imati pristup određenim informacijama o vama.

Naša web stranica nudi vam mogućnost registracije i prijave pomoću podataka vašeg računa na društvenim mrežama treće strane (poput vaših Facebook ili Google prijava). Ako to odlučite, od vašeg davatelja društvenih mreža primit ćemo određene podatke o profilu o vama. Informacije o profilu koje dobivamo mogu se razlikovati ovisno o dotičnom davatelju usluga društvenih mreža, ali često uključuju vaše ime, adresu e-pošte, popis prijatelja, sliku profila, kao i ostale podatke koje odlučite objaviti na takvoj platformi društvenih medija.

Informacije koje dobijemo koristit ćemo samo u svrhe opisane u ovoj obavijesti o privatnosti ili koje su vam na drugi način jasne na odgovarajućem web mjestu. Imajte na umu da ne kontroliramo i nismo odgovorni za drugu upotrebu vaših osobnih podataka od strane vašeg trećeg dobavljača društvenih medija. Preporučujemo da pregledate njihovu obavijest o privatnosti kako biste razumjeli kako oni prikupljaju, koriste i dijele vaše osobne podatke te kako možete postaviti svoje postavke privatnosti na njihovim web lokacijama i u aplikacijama.

7. Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Ukratko: Vaše podatke čuvamo onoliko dugo koliko je potrebno da bi se ispunile svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako zakonom nije drugačije određeno.

Vaše osobne podatke čuvat ćemo samo onoliko dugo koliko je to potrebno za svrhe navedene u ovoj obavijesti o privatnosti, osim ako dulji rok čuvanja nije potreban ili dopušten zakonom (poput poreza, računovodstva ili drugih zakonskih zahtjeva). Nijedna svrha ove obavijesti neće zahtijevati da vaše osobne podatke čuvamo dulje od vremenskog razdoblja u kojem korisnici imaju račun kod nas.

Kada nemamo kontinuirane legitimne poslovne potrebe za obradu vaših osobnih podataka, izbrisat ćemo ili anonimizirati takve podatke, ili ako to nije moguće (na primjer, jer su vaši osobni podaci pohranjeni u sigurnosne kopije), tada ćemo sigurno pohraniti vaše osobne podatke i izolirati ih od daljnje obrade dok brisanje nije moguće.

8. Jesu li vaši osobni podatci sigurni?

Ukratko: Cilj nam je zaštititi vaše osobne podatke sustavom organizacijskih i tehničkih sigurnosnih mjera.

Proveli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske sigurnosne mjere namijenjene zaštiti sigurnosti svih osobnih podataka koje obrađujemo. Međutim, unatoč našim zaštitnim mjerama i naporima da osiguramo vaše podatke, nijedan elektronički prijenos putem Interneta ili tehnologija za pohranu podataka ne može biti zajamčena kao 100% siguran, pa ne možemo obećati ili jamčiti da hakeri, cyber kriminalci ili druge neovlaštene treće strane neće biti u mogućnosti poraziti našu sigurnost i nepropisno prikupljati, pristupati, krasti ili mijenjati vaše podatke. Iako ćemo se potruditi zaštititi vaše osobne podatke, prijenos osobnih podataka na i s naše web stranice na vaš je rizik. Web stranici biste trebali pristupiti samo u sigurnom okruženju.

9. Prikupljamo li informacije od maloljetnika?

Ukratko: Djeci mlađoj od 18 godina svjesno ne prikupljamo podatke s tržišta niti im dopuštamo kupnju.

Djeci mlađoj od 18 godina ne prikupljamo podatke svjesno i ne dopuštamo im prodaju. Korištenjem web mjesta izjavljujete da imate najmanje 18 godina ili da ste roditelj ili skrbnik takvog maloljetnika i pristajete na upotrebu web mjesta takvome maloljetniku. Ako saznamo da su prikupljeni osobni podaci vlasništvo korisnika mlađeg od 18 godina, deaktivirat ćemo račun i poduzeti razumne mjere za brzo brisanje takvih podataka iz svoje evidencije. Ako saznate za podatke koje smo možda prikupili od djece mlađe od 18 godina, kontaktirajte nas na webshop@amarilli.hr.

10. Koja su Vaša prava na privatnost?

Ukratko: u nekim regijama, poput Europskog gospodarskog prostora, imate prava koja vam omogućuju veći pristup i nadzor vaših osobnih podataka. Svoj račun možete pregledati, promijeniti ili ukinuti u bilo kojem trenutku.

U nekim regijama (poput Europskog gospodarskog prostora) imate određena prava prema važećim zakonima o zaštiti podataka. To može uključivati pravo na (I.) traženje pristupa i dobivanje kopije svojih osobnih podataka, (II.) traženje ispravka ili brisanje podataka; (III.) ograničenje obrade vaših osobnih podataka; i (IV.) ako je primjenjivo, na prijenos podataka. U određenim okolnostima možete imati pravo prigovora na obradu vaših osobnih podataka. Da biste podnijeli takav zahtjev, upotrijebite dolje navedene kontakt podatke. Razmotrit ćemo i postupiti po svakom zahtjevu u skladu s važećim zakonima o zaštiti podataka.

Ako se oslanjamo na vaš pristanak za obradu vaših osobnih podataka, imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku. Međutim, imajte na umu da ovo neće utjecati na zakonitost obrade prije njenog povlačenja, niti će utjecati na obradu vaših osobnih podataka koja se provodi oslanjajući se na zakonite razloge obrade koji nisu pristanak.

Ako ste stanovnik Europskog gospodarskog prostora i vjerujete da nezakonito obrađujemo vaše osobne podatke, također imate pravo podnijeti žalbu lokalnom nadzornom tijelu za zaštitu podataka. Njihove podatke za kontakt možete pronaći ovdje: http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Ako imate prebivalište u Švicarskoj, podaci za kontakt s tijelima za zaštitu podataka dostupni su ovdje: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Ako imate pitanja ili komentare u vezi s vašim pravima na privatnost, možete nam poslati e-poštu na webshop@amarilli.hr.

Informacije o računu

Ako u bilo kojem trenutku želite pregledati ili promijeniti podatke na računu ili ukinuti račun, možete učiniti sljedeće:

Prijavite se u postavke računa i ažurirajte svoj korisnički račun.

Na vaš zahtjev za ukidanjem računa deaktivirat ćemo ili izbrisati vaš račun i podatke iz naših aktivnih baza podataka. Međutim, neke podatke možemo zadržati u svojim datotekama kako bismo spriječili prijevaru, riješili probleme, pomogli u istragama, izvršili naše Uvjete korištenja i / ili udovoljili važećim zakonskim zahtjevima.

Kolačići i slične tehnologije: Većina web preglednika prema zadanim postavkama prihvaća kolačiće. Ako želite, obično možete postaviti da vaš preglednik uklanja kolačiće i odbija kolačiće. Ako odlučite ukloniti kolačiće ili odbiti kolačiće, to bi moglo utjecati na određene značajke ili usluge naše web stranice. Da biste isključili oglašavanje na temelju interesa oglašivača na našoj web stranici, posjetite http://www.aboutads.info/choices/.

Isključivanje marketinga putem e-pošte: U bilo kojem trenutku možete otkazati pretplatu s našeg popisa marketinških e-adresa klikom na vezu za odjavu u e-porukama koje šaljemo ili tako da nas kontaktirate koristeći dolje navedene detalje. Tada ćete biti uklonjeni s popisa marketinških e-adresa - međutim, mi i dalje možemo komunicirati s vama, na primjer da bismo vam poslali e-poštu povezanu sa uslugom koja je potrebna za administraciju i upotrebu vašeg računa, za odgovaranje na zahtjeve za uslugom ili za druge ne-marketinške svrhe. Da biste se inače odjavili, kliknite Odjava u e-pošti.

11. Kontrole značajka koje ne smijemo pratiti

Većina web preglednika i neki mobilni operativni sustavi i mobilne aplikacije uključuju značajku Ne-prati ili postavku koju možete aktivirati kako biste signalizirali svoje sklonosti privatnosti da ne prate podatke o vašim aktivnostima pregledavanja na mreži i prikupljaju ih. U ovoj fazi nije finaliziran niti jedan jedinstveni tehnološki standard za prepoznavanje i provedbu Ne prati signala. Kao takvi, trenutno ne reagiramo na signale preglednika Ne prati ili bilo koji drugi mehanizam koji automatski komunicira vaš odabir da se ne prati putem interneta. Ako se usvoji standard za internetsko praćenje kojeg se moramo pridržavati u budućnosti, obavijestit ćemo vas o toj praksi u revidiranoj verziji ove obavijesti o privatnosti.

12. Ažuriramo li Politiku privatnosti?

Ukratko: Da, ažurirat ćemo Politiku privatnosti po potrebi kako bismo ostali u skladu s relevantnim zakonima.

Povremeno možemo ažurirati ovu obavijest o privatnosti. Ažurirana verzija bit će označena ažuriranim datumom "Revidirano", a ažurirana verzija stupit će na snagu čim bude dostupna. Ako napravimo značajne promjene u ovoj obavijesti o privatnosti, možemo vas obavijestiti ili vidljivim objavljivanjem obavijesti o takvim promjenama ili izravnim slanjem obavijesti. Preporučujemo vam da često pregledavate ovu obavijest o privatnosti kako biste bili informirani o tome kako štitimo vaše podatke.

13. Kako nam se možete obratiti vezano uz politiku privatnosti?

Ako imate pitanja ili komentare u vezi s ovom obavijesti, možete nam poslati e-poštu na webshop@amarilli.hr ili poštom na:

AMARILLI, obrt za trgovinu, vl. Melita Berend
Križevačka ulica 16
Gornja Rijeka 48268
Hrvatska

14. Kako možete pregledati, ažurirati ili brisati podatke koje od vas prikupljamo?

Na temelju važećih zakona vaše zemlje, u određenim okolnostima možete imati pravo zatražiti pristup osobnim podacima koje prikupljamo od vas, promijeniti ih ili izbrisati. Da biste zatražili pregled, ažuriranje ili brisanje svojih osobnih podataka, posjetite: https://www.amarilli.hr/kontakt. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u roku od 30 dana.

GDPR

Uredba (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka)
Opći uvjeti, informacije i zahtjevi za zaštitu osobnih podataka:
Opća uredba o zaštiti osobnih podataka – Uredba (EU) 2016/679
Zakon o provedbi Opće uredbe za zaštitu osobnih podataka
Agencija za zaštitu osobnih podataka – AZOP